3 Şubat 2014 Pazartesi

Trend: Boyfriend Pantolonlar

Selam hanimlar!
    Yine bu senenin trendi olan ve butun markalarin koleksiyonunda yer verdigi "Boyfriend jeans" lerden bahsedicem bu yazimda. Genis ve bol pantolonlarinin pacalarini kivirarak kullanilmasidir modadaki adi. Bunun icin de boyfirend pantolon olarak adlandirilmistir.




       Bu pantolonlarin guzel yonu kendinizi icinde iyi ve rahat hissetmeniz. Rahat hissedeyim kendimi derken de maskulen bir havaya sokmayin kendinizi. Daha vucudunuzu saran, belinize oturan feminen parcalar secin.
       Her ne kadar kisa boylularin babet ya da spor ayakkabiyla bu pantolonlari kullanmamalari gerektigi soylense de ben yakistiriyorum efendim. Babet, kisa  topuksuz oxford ayakkabilarla da guzel gorunumler saglamak mumkun. Beyaz bez ayakkabilar, onu acik topuksuz sandaletler yahut  timberland tarzi sari botlar ve uzerine beyaz atletler ya da basic t-shirtlerle guzel kombinler yapabilirsiniz. Salas kazaklar giyip altina salas botlar tercih edebilirsiniz.


       Klise goruntusunden cikmak icin, enine dogru yirtik modelli olanlari giyebilir boylece daha sportif bi havaya da girmis olursunuz.



Bu pantolonlar salas bir gorunume sahip oldugunda, uzerine daha havali birseyler giyip; blazer ceketler ve renkli t-shirtlerle  daha sik gorunebilirsiniz. Topuklu ayakkabilarla da  hos duran bu pantolonlari yine beyaz bol gomleklerle  kombinleyerek sik bir gorunum elde edebilirsiniz



      Markalarin fiyatlari ve koleksiyonlarini paylasmiyorum. Cunku suan tum markalarda 50 TL uzeri fiyatindalar. Mavi Jean, Bershka ve Zara da cok guzel modelleri var. Denemenizi tavsiye ederim. Sevgiyle kalin. Yorum birakmayi unutmayin :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder