30 Ocak 2014 Perşembe

Trend: Oversized Kabanlar




Selam kizlar!
Hep kizlar, hanimlar diye sesleniyorum size ama ilerleyen zamanlarda, beyler icin de paylasimlarim yer alacak. Tam da “kis gelmeden bitti, istedigim gibi kar yagamadi, kisi yasayamadim” darken, kar bize o “sicacik” kollarini yeniden acti. J) Romanyaya 2 gun icerisinde tam 1 m kar yagdi. Benim yasadigim sehir Karpat daglarinin neredeyse yani basi ama tum ulkeyi esir aldi diyebilirim. Bu soguk havalarinda etikisiyle ve Turkiyeyi de vuracak bu soguk havalari dusunurken sizinle bugun sezon kabanlarindan bahsetmek istiyorum. Ne moda,hangi markalarda kaban indirimleri devam ediyor bunlarin hepsi bu yazimda olacak.



Sonbaharda karsimiza cikan “oversized kabanlar”a degineyim diyorum biraz. Oversized kabanlari kendine yakistiran cok sayida insan goruyorum. Cok sicak tuttuklari ve kalin kazaklarla rahat kullanildiklari soyleniyor. Bu kis herkesin uzerinde oversized’lari gorecek gibiyiz. Cok sik duranlari, pamuk seker renkleri, ekose modellerinde olanlari da var tabii. Ayni zamanda uzun ve kisa modelleri mevcut bu kabanlarin. 











Dusuk omuzlari, uzun kol mansetleriyle dikkat ceken bu kabanlar uzerinizde iki beden buyukmus, heran dusuverecekmis gibi hissettiriyor. Her ne kadar masculen bi havasi olsa da pastel tonlari ve degisik modelleriyle bunu feminin gorunume gondurmek mumkun. Celine, Max Mara, Salvatore Ferragamo ve Paul ve Joe gibi unlu markalar bu kabanlara koleksiyonlarinda yer verdiler. Eger bu buyuk markalara gucum yetmez. “Daha uygun yok  mu Bernaa?” derseniz ki dersiniz, haklisiniz, su ara indirimde olan Zara’da cesitli modelleri var, gidin bakin derim.





            Indirim demisken ve kabanlardan bahsetmisken, buranin para birimi 179.00 Ron yani turk lirasi yaklasik 100 TL ye kadar butun kabanlar indirimde hatta daha ucuz fiyatlara.. Bu hafta icinde bitmeden gidin alin, cunku neredeyse butun markalar ilkbahar-yaz sezonlarina raflarda yer vermeye basladilar bile.

         Her butceye uygun olmasi adina sizin icin sectiklerimde sira..
 
H&M
Marnlı Palto 129 TL 


  ZARA 149,95 TL




“Midi pileli etekler” yazimda bahsettigim ve fotograflarini kullandigim romen modaci Adrian Oianu’nun da koleksiyonunda bulunan ve yine romen geleneksel motiflerinin yer aldigi oversized kabanlardan sizing icin sectiklerim :






Urunler bitmeden biran once gidip almaniz gerek. Stoklardaki urunler raflarda sadece. Eger bu urunler pahali derseniz, http://www.coco-fashion.com/ gibi online satis yapan sitelerden de siparis edebilirsiniz. Hem ucuz hem de cok guzeller.

Sevgiyle kalin..


Adrian Oianu facebook page : https://www.facebook.com/adrianoianu

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder